fbpx

Koolitus: “Sporthobuste aretus ja selle suunad.”

Sel korral tuleb teemaks sporthobuste aretus ja selle suunad. Webinari käigus tuleb juttu näiteks nii mära kui täku tähtsusest hobuste aretamisel ning puutumata ei jää ka teemad, milline üldse üks hea hobune ka spordi mõttes on. Mõtteainet jagub nii aretajaile kui ka hobuseomanikele ning isegi neile, kel oma hobust hetkel või veel ei ole.Meiega tuleb oma kogemusi jagama Peeter Viiard, kes on hobuseid aretanud juba ca 30 aastat ning kelle hobused on iga-aastaselt olnud esindatud ka 2- ja 3-aastaste hobuste ülevaatuste finaalides. Lisaks sellele on Peeter ka ESHKS asutajaliige ning hetkel ka seltsi hindamiskomisjoni esimees. Tema teadmistest ja kogemustest on meil kõigil midagi kõrva taha panna.Webinar toimub 30. märtsil kell 18:30 ja kestab ca 1,5-2 tundi, kuid on ka järelvaadatav 2 nädalat kõikidele osalejatele. Osalemistasu 20€.

Pane toode ostu korvi ja mine tasuma. Saad panna enda andmed ja valida maksmisviisi. Registreeri siin (kuni 28.märts):

Küsimuste korral võta ühendust: tael.kersti@gmail.com või 56619997

Kohtumiseni!

Leave a Comment

0
    0
    Sinu ostukorv
    Ostukorv on tühiTagasi poodi
    Scroll to Top