fbpx

„Tunne hobust“ koolitussari on varsti saadaval

„Tunne hobust“ koolitussari aitab meil paremini mõista, mida hobune mõtleb, tunneb ja kuidas ta õpib. See sisaldab hobuse koolitamise ABC-d ja katab näiteks selliseid teemasid nagu hobuse õppimismehhanismid, hirmu ja ärevuse ületamise tehnikad ning kuidas kujundada hobuse käitumist.

Koolituse teemad:

 • Hobuse loomus ning millised on tema vaimsed ja tajulised võimed
 • Kuidas hobune õpib ja mida peaksime talle õpetama
 • Hirmust ülesaamise tehnikad
 • Väljaõppe skaala – milline see on ja kuidas seda saavutada?

Koolitajaks on Marlen Vassil, kes on tuntud Eesti ratsutaja ning hinnatud treener. Kuigi ta on mitmekordne Eesti meister koolisõidus ja on kahtlemata üks Eesti parimaid koolisõitjaid, siis viimastel aastatel teda suures spordis ja koolisõiduareenil näha pole olnud. Praegusel ajal elab ta Põhja-Itaalias ja tegeleb peamiselt noorhobuste koolitamisega. Eesti hobuinimestele ta siiski kaugeks jäänud ei ole, kuna võimalusel käib ka Eestis trenne andmas ja pandeemia ajal alustas ka veebikoolitustega, mis on saavutanud suure populaarsuse.

Vilve Tammearu

Tohutult hea sari, ootan põnevusega ka edasisi loenguid ja ärgitan ka oma õpilasi kuulama ja vaatama!

Kerttu Luus

Soovitan! Üsna ainulaadne võimalus saada kvaliteetset (ja teaduspõhist) teavet ja soovitusi eesti keeles. Koolitused on minu hinnangul olnud ka väga universaalsed – sealt leiab palju uut veel kogenematu hobusesõber ning kogenum leiab uusi mõtteid või vaatenurki ja saab kinnitust sellele, mida ka enne teadis. 

Kaisa Kajo

Soovitan kõigile, kes hobustega tegelevad. Aitab aru saada, miks hobused käituvad nii, nagu nad käituvad ning kuidas saavutada paremini seda, et hobune meid mõistaks ja teeks seda, mida temalt tahame.

Eve Rannamäe

See on olnud hästi hariv ja huvitav koolitussari! Tean nüüd rohkem sellest, mis loom hobune ikkagi on ja kuidas olla teadlikum sellest, mida hobune mõtleb ja kuidas ta liigub, mis teda motiveerib ja kuidas ta välismaailmaga suhtleb. Ja kuidas kõige selle keskel oma soove hobusele arusaadavaks teha! Lisaks loomulikult kõiksugu väikesed, kuid ülikasulikud nipid, mida järgmisel treeningul kasutada.

Leave a Comment

0
  0
  Sinu ostukorv
  Ostukorv on tühiTagasi poodi
  Scroll to Top